De cursuswebsite voor de bouw!

Bouwmensen leidt niet alleen jongeren op, maar wij bieden ook cursussen en trainingen aan voor uw Cao en UTA medewerkers! Of het nu gaat om een VCA diploma of een volledig scholingstraject op maat, onze adviseurs staan voor u en uw medewerkers klaar.

Uw vraag staat centraal in onze werkwijze, niet ons aanbod aan cursussen. Om die reden komt een adviseur graag bij u op bezoek om te luisteren naar uw wensen, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Wij willen hierbij u ondersteunen en adviseren in de breedste zin van het woord; van vakgerichte trainingen tot coaching trajecten en van veiligheidscursussen tot management opleidingen. Ook incompany cursussen zijn mogelijk.

Onder de naam Bouwopleiders.nl werken Bouwmensen, BouwCirkel, KOB, BOB, OCBI, Civilion en Soma samen om u van dienst te zijn. De cursussen en trainingen van deze instituten vormen dan ook het aanbod van onze adviseurs. Als er echter vanuit deze organisaties geen passende oplossing is, wordt ook samen gewerkt met aanbieders van buiten de bedrijfstak bouw. Voor u betekent dit één aanspreekpunt voor al uw vragen op het gebied van scholing.

Om u inzicht te geven in de mogelijkheden, attenderen wij u op onze nieuwe website www.iq-bouw.nl. Eén overzicht met daarin de cursusplanning inclusief locatie en datum! Naast informatie over cursussen en trainingen, vindt u hier ook nieuws, kunt u direct een afspraak maken met één van onze adviseurs, of medewerkers aanmelden voor een cursus.

Uiteraard horen wij het graag van u of deze website aan uw verwachtingen voldoet, of dat er verbeteringen mogelijk zijn.
 

Wij hopen u van dienst te zijn op www.iq-bouw.nl

BOUWMENSEN: DÉ BOUWOPLEIDER