De vernieuwde website van Bouwopleiders is in de lucht!

Zit je met scholingsvragen op het gebied van Bouw of Infra? Bij Bouwopleiders kun je terecht met al je vragen: www.bouwopleiders.nl

Wie zijn wij?
Zeven opleidingsinstituten hebben de krachten gebundeld. Dit is hét platform voor het vinden van de juiste training of opleiding in bouw en infra. Voor een zo nauwkeurig mogelijk advies. Wil je een persoonlijk loopbaanadvies? Ga dan naar Bouwloopbaan.

De weg naar groei
De Nederlandse economie krabbelt op. Investeringen in (woning)bouw en infrastructuur nemen weer toe en de bouwbranche plukt er de vruchten van. Maar naast een fase van groei worden zowel het bouwproces als de bedrijfsvoering steeds complexer. Dat plaatst ons wel voor een uitdaging.

Hoe zorg je er als bouwbedrijf voor dat je optimaal gebruik maakt van de kwaliteiten van je medewerkers, dat je voldoende vakbekwame medewerkers behoudt en nieuwe medewerkers aan je bindt?

Maar ook, hoe zorg je als medewerker ervoor dat je optimaal kunt worden ingezet en perspectief behoudt op een leuke baan tot aan je pensioenleeftijd?

Duidelijkheid verschaffen
(bij)Scholing is een van de sleutels tot succes. Volgens de cao Bouwnijverheid 2015-2017 zijn werkgevers en medewerkers zelf verantwoordelijk geworden voor het op peil houden van de vakkundigheid en de vormgeving van duurzame inzetbaarheid. Maar dat is nog niet zo makkelijk in een scholingsveld dat redelijk versnipperd is. Welke paden moet je bewandelen?

Dat schept een verplichting. Zeven branche opleidingsinstituten - Bouwmensen, BouwCirkel, BOB, Civilion, Betonvereniging, KOB en SOMA Bedrijfsopleidingen, verbonden aan Volandis (het nieuwe kennis- en adviescentrum voor de sector), verschaffen duidelijkheid. Onder de naam ‘Bouwopleiders’ bundelen zij de krachten om een samenhangend, overzichtelijk en kwalitatief sterk trainings- & opleidingsaanbod te verzorgen, voor alle lagen van de bedrijfskolom, van vakman tot projectleider en directeur.

Eén ingang
Bouwopleiders wijst bouwbedrijven en werknemers de weg in duurzame ontwikkeling en professionalisering. Samenwerking in onderwijs werkt. Het maakt de bouwbranche sterker en Nederland mooier.

Bouwopleiders wordt ondersteund door:

 

BOUWMENSEN: DÉ BOUWOPLEIDER